Képzés

A JOGSIMANÓ a vele szerződésben álló, érvényes képzési engedéllyel rendelkező PRODUÁL Kft. Autósiskola jogán lépett a képzési piacra - a JOGSIMANÓ feladata a PR és a marketing, valamint az ügyfelek védelmének biztosítása.

A tényleges képzési szolgáltatást az a PRODUÁL Kft. nyújtja, amely elsőként kötelezte el magát a szakma öntisztulása, a képzés minőségi színvonalának megemelése, valamint az ügyfelekkel szembeni – és már hosszabb idő óta üzemszerűen folytatott - visszaélések megszüntetése mellett.

A képzéssel kapcsolatos részletes információkat a PRODUÁL honlapján, IDE kattintva lehet elérni, mi csupán a képzéshez kapcsolódó üzleti elemekkel foglalkozunk, hiszen a szerződés értelmében - az üzleti és a szakmai elemek hermetikus különválasztása - után nekünk ez a feladatunk.

Mivel az ÁRAK közlése és a korrekt üzleti működés felügyelete hozzánk tartozik, ezért az ezzel kapcsolatos információkat mi tesszük közzé.

 

2019-10-16Bővebben »

ÉRDEKEL AZ

ÜGYFÉLVÉDELEMMEL KOMBINÁLT

KÉPZÉS?

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk