Rólunk

A védjegy- és az NMGR® szellemi jogok kizárólagos tulajdonosa elkötelezett a hazája és az emberi életek megmentése iránt. Ő tűzoltói pályafutásának kezdetén esküt is tett arra, hogy akár a saját élete kockáztatása árán is mindent megtesz bajba került embertársai életének megmentéséért.

Tűzoltói hívatása megtanította arra is, hogy az a legjobb megoldás, ha a baj bekövetkezését megelőzzük, ezért a megelőző tűzvédelem létjogosultságát alapul véve a megelőzési modellt a járművezető-képzési szakterületre is kidolgozta. Ezen önkéntes K+F tevékenység eredményeként jött létre a NEMCSAKJOGSI MINŐSÉGI GARANCIA RENDSZER.
Az elnevezés arra utal, hogy az ügyfeleknek nem csak jogsi kell, hanem vezetési tudásra is szükségük lenne, erről azonban a jogosítványipar szereplői – a nagy pénzhajszolási lázban – bizony teljesen megfeledkeztek.
A baj okozói az üzleti tudással nem rendelkező iskolavezetők, akik főként ügyeskedéssel akarnak- és tudnak bevételt szerezni.
Miattuk alakultak ki azok a torz viszonyok, amelyekben az alvállalkozói státuszban foglalkoztatott oktatók kiskirályok lettek, a szolgáltatásért fizető ügyfelek pedig kifosztandó balekok.
A pénz nagy úr, ezért aztán a torzulás közlekedésbiztonsági mellékhatásaival senki sem törődött – sajnos még a szakterület szakmai felügyeletére kijelölt hatóság sem. Ezt a cinkosság alapú játékot azonban csak addig lehet folytatni, amíg meg nem jelenik az első olyan piaci szereplő, aki az ügyfelet tekinti a legfontosabb szereplőnek.

 

2019-10-11« Vissza

ÉRDEKEL AZ

ÜGYFÉLVÉDELEMMEL KOMBINÁLT

KÉPZÉS?

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk