Beiratkozás

Ha a JOGSIMANÓ mellett döntöttél, és szeretnél beiratkozni, akkor először a legördülő menüből válaszd ki a megyét, ahol vezetni szeretnél, majd töltsd ki a beiratkozási űrlapot!

Csak E-LEARNING elméleti képzéssel foglalkozunk, ennek ugyanis a hagyományos képzéshez képest számtalan előnye van, többek között például az is, hogy ez nem a szolgáltatás nem megyefüggő, hanem központi szolgáltatás.
(kötetlen tanulás, nem kell bejárni, saját tanulási ütemedben haladhatsz, akkor és annyit tanulsz, amennyit a kedved- és az időd megenged, stb.)

A tananyag kiváló, több érzékszervre hat, és ez jelentősen megkönnyíti a tanultak bevésését. Képi megjelenése és felépítése olyan, hogy szinte kódolva van a sikeres elméleti vizsga….

Az űrlap kitöltése plusz a tandíj első részletének befizetése, illetve átutalása egyértelmű ráutaló magatartás, ezért ha mind a két feltételnek eleget tettél, akkor máris megrendeljük neked az online hozzáférést és már el is kezdheted a felkészülést.  

Utalási adatok

 

 

 

 

 

ÉRDEKEL AZ

ÜGYFÉLVÉDELEMMEL KOMBINÁLT

KÉPZÉS?

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk