Ajánlj minket

A JOGSIMANÓ ajánlása BECSÜLETES és OKOS LÉPÉS - a szolgáltatásért nem kevés pénzt fizető ügyfelek helyzetbe hozása KÖZÉRDEK, hiszen mindenki jól jár, aki a JOGSIMANÓ ügyfélvédelemmel kombinált képzési szolgáltatását választja!

Ajánlani nyilvánvalóan nem kötelező, csak abban az esetben merülhet fel ez a lehetőség, ha tetszik neked a filozófiánk, és / vagy már nálunk tanulsz - és ELÉGEDETT vagy a kapott szolgáltatással, vagy nálunk szerezted meg jogosítványodat, és tőlünk valóban korrekt szolgáltatást és valódi tudást kaptál. (akár még a JOGSIMANÓ hivatalos színre lépése előtt)

Miért éri meg minket ajánlani? Mert a jó dolgokat az ember szívesen adja tovább ismerőseinek, rokonaiknak, barátainak, osztálytársainak.
Pl. egy jó filmről mindenki szívesen mesél. Egy jó film ajánlásáért persze SENKI nem kap SEMMIT – a JOGSIMANÓ AJÁNLÁSÁVAL azonban nem csupán pozitív élményhez juttathatjuk azokat, akiknek jót akarunk, de a közlekedésbiztonsági vonzatok nyomán még életeket is menthetünk!

Számításaink szerint a JOGSIMANÓ projekt futtatásával elérhető minőségjavulás eredményeként száz-száz emberéletet menthetünk meg - évente újra és újra. Mivel a hivatalos statisztikai életérték 1 millió Euró, ez egyben 100 millió Euró többletet jelent Magyarországnak - évente újra és újra. És ehhez jön még hozzá a súlyos sérültek, a maradandóan sérültek, a könnyű sérültek, a töréskárok és az egyéb járulékos károk csökkenése …

 

 

 

 

 

 

 

ÉRDEKEL AZ

ÜGYFÉLVÉDELEMMEL KOMBINÁLT

KÉPZÉS?

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk